MINI CANTUCCINI KARTON

kr.49.00

Da Bottles er inspireret af datidens mælkeflaske var det et naturligt valg at opskrifterne også skulle tappes i en bæredygtig mælkekarton, for dem der ønsker at bage opskrifterne igen og igen.

Cantuccini er den første i rækken af søde varianter. Cantuccini er en italiensk småkage som beskrives bedst som værende en knasende gylden mandelsnitte som spises som tilbehør til kaffen eller ifølge traditions tro sød italiensk vin (Vin Santo). Vores Cantuccini har fået et twist med kokosblomst sukker og tørret citronskal som gør den endnu mere smagsrig.

I vores mini karton er der til ca. 20 styk Cantuccini

Ingredienser:

Hvedemel*, rørsukker, mandelsplitter*, kokosblomstsukker, vaniljesukker, tørret citronskal.

* Allergener

Pr. 100 g:  404 kcal / 1.691 kJ

Indhold: 398 g

0,5 L Karton

Holdbarhed: 10 måneder.

Bagevejledning:

Indholdet hældes i en skål og tilsæt 1/2 tsk bagepulver samt to små økologiske æg. Lad ovnen forvarme til 180°C. Dejen røres sammen og deles derefter i to lige store stykker. Drys lidt mel på bordet og rul dejen i to stænger på ca. 20 cm længde. Sæt dem på bagepapir, tryk dem lidt flade og bag i 20 min. Skær derefter kagerne på et skærebræt med en skarp kniv på skrå i ca. 2 cm tykke stykker. Kagerne sættes tilbage på bagepladen med skæresiden opad og tørres i ovnen i ca. 5-10 min. ved 180°C.