NORDIC BRØD

kr.149.00

Fri fragt ved køb over 300 kr.

Nordic Brød er den moderne form for stenalderbrød uden gluten. En lille del af indholdet er majsmel, hvilket gør at brødet er nemt at skære i tynde skiver uden at det smuldrer. Rist tynde skiver at brødet i ovnen med lidt salt og brug som snacks.

Ingredienser:

Solsikkekerner, mørke græskarkerner, hørfrø, sesamfrø*, majsmel, mandelsplitter*, stensalt.

* Allergener

Pr. 100 g: 500 kcal / 2.093 kJ

Indhold: 695 g

1 L Glas Bottle

Total: 1.275 g

Holdbarhed: 10 måneder.

Glutenfri

Bagevejledning:

Find: 5 økologiske æg og rapsolie.

Tøm Bottle indhold i en skål, tilsæt 5 økologiske æg og 1 dl rapsolie. Røres sammen med en grydeske (æltes ikke). Dejen fyldes i en form (ca. 3 liter eller 30 cm). Bages i 60 min. ved 160°C (ikke varmluft). Brødet afkøles i formen.

Tips: Tilsæt chokolade. Riv evt. gulerødder eller tørret frugt (abrikos/tranebær) i dejen. Op til jul kan et drys kanel tilsættes. De efterfølgende dage kan skiver ristes til snacks i ovnen i 10 min. ved 200°C.