FAQ

Proppen tages af Bottles ved at dreje proppen samtidig med at den skubbes opad. De første 5-10 gange kan proppen være lidt stram, herefter er den nem at få af og på. Proppen holder 100% tæt så du skal ikke være bange for at ligge Bottles ned i køleskabet med flydende indhold i eller tage den med på picnic.

Tag proppen af og vend Bottles på hovedet og bank let på bunden. Om nødvendigt kan bruges en gaffel eller ske, hvis indholdet sidder godt fast i Bottle.

Der er 10 måneders holdbarhed på Bottles indholdet.

Hos vores forhandlere eller via vores online shop.

Bottles kan bruges som karaffel til vand, vin, saft, juice osv. men kan også bruges til opbevaring af mel, müsli, havregryn, nødder, olie, ris, pasta osv.

Bottles (både flaske og prop) er designet i Danmark og produceret i Italien. Indholdet er økologisk og kommer hovedsageligt fra danske kornavlere, hvorefter det forarbejdes hos Aurion på deres mølleri i Hjørring.

Bottles er lavet i tykt glas og tåler derfor både varmt og koldt indhold. Både prop og flaske går i opvaskemaskine.

Flaskens prop er produceret af et kork materiale ved navn Sughera. Fremstillet af micro-agglomerat er Sughera perfekt steriliseret og sammensat uden nogen form for lim. Udover at være miljøvenlig er Sughera den mest sundhedsvenlige og selvfølgelig fødevaregodkendte prop, der til forskel fra dens konkurrenter ikke afgiver kemisk polyuretan lim til indholdet i flasken. Sughera proppen tåler op til 50 grader varme samt opvaskemaskine og er tidens mest bæredygtige prop med en lang levetid.

Opskriften i Bottles er udviklet af Jørgen Jespersen. Jørgen har arbejdet med brød i snart 40 år og har igennem tiden udviklet mere end 500 brødopskrifter. Han forsker til daglig indenfor brød og trends. For Jørgen er smagen omdrejningspunktet og han har brugt sine mange års erfaring på at udvikle de helt specielle opskrifter til Bottles.

Bottles er lavet med en simpel bagvejledning. Alle ingredienser skal i skålen på en gang og ved at følge vores bagevejledninger er vi sikre på at du opnår et lækkert resultat.

Bottles kan returneres hvis den ikke har været åbnet og den gennemsigtige plastik omkring proppen ikke er brudt. Bottles skal returneres i sin originale fragtemballage og indpakning og returneres til:

Malund ApS
Ingerslevs Boulevard 19, 4th
8000 Aarhus C
DK