Play Video

ØKOLOGISKE RÅVARER FRA AURION

Som de fleste danskere er vi stolte af de danske gårde og vores landmænd. Med råvarer af højeste økologiske kvalitet fra udvalgte danske gårde påfyldes Bottles. Det naturlige valg af samarbejdspartner til Bottles var Aurion, der i samarbejde med 50 gårde i Danmark får det bedste resultat af de økologiske ingredienser på deres mølleri i Hjørring.

JØRGEN “MEL” FORSKER I FREMTIDENS BRØD OG TRENDS.

Han har udviklet over 500 brød opskrifter for bagerier verden over.

For ham er smagen omdrejningspunktet.

”MED DE RIGTIGE RÅVARER KAN DEN SIMPLE OPSKRIFT VÆRE DEN BEDSTE”.

Jørgens Mel’s 3 vigtigste tips til bagning:

1. Melet skal indeholde min. 12% protein. Det gør brødet mere luftigt.

2. Dejen skal aldrig over 28 grader. For varmt vand kvæler gæren og giver dårlig smag.

3. Fold dejen i stedet for at ælte den efter hævning. Det strammer gluten i dejen op og lukker affaldsstoffer ud.

MÆLKEFLASKEN

Bottles er inspireret af datidens mælkeflasker som nu i flere reproduktioner pynter i moderne køkkener. Et minde om en svunden tid, hvor man vidste præcis hvor råvaren, i dette tilfælde mælken, kom fra og hvor flaskens genanvendelse var en naturlig del af hverdagen.

Med tankerne henledt på mælkeflasken formede idéen sig til Bottles under en hyggelig familiemiddag.

FREMTIDENS BÆREDYGTIGE KORK PROP

Fremstillet af micro-agglomerat er Sughera perfekt steriliseret og sammensat uden nogen form for lim, hvilket gør den til den mest miljøvenlige og sundhedsvenlige korkprop. Produceret af granuleret kork i en naturlig bindingsproces er Sughera den første prop fremstillet uden lim og dermed 100% genanvendelig. Udover at være miljøvenlig er Sughera den mest sundhedsvenlige og selvfølgelig fødevaregodkendte prop, der til forskel fra dens konkurrenter ikke afgiver kemisk polyurethan lim til indholdet i flasken. Sughera proppen tåler op til 50 grader varme samt opvaskemaskine og er tidens mest bæredygtige korkprop med en lang levetid. Læs mere om vores samarbejdspartner her: livingcap.it

GENANVENDELIG DESIGN FLASKE

Flaske og kork prop går i opvaskemaskine. Genanvend den til vin, vand, gryn, vase o.lign.